OVAN (21.03 - 20.04)
Do izražaja dolazi vaša prgavost. Nemojte se začuditi ako se osjećate kao žrtva nasilja. Za takvo ste stanje, zbog svog prkosnog stava, sami krivi. Uspjeh ćete nesumnjivo postići, ali ne s lakoćom na koju ste računali

VAGA (23.09 - 22.10)
Sve gledate iz idealističko-perfekcionističkog kuta. To neizbježno dovodi do razočaranja jer situacija nikad nije tako ružičasta. Morate uložiti daleko veći napor i biti spremni na odricanja ukoliko želite riješiti problem.

BIK (21.04 - 20.05)
Planirate nekuda otputovati i odmoriti se. Putovanje će vam pomoći da se opustite i zaboravite na probleme koje ste imali u prethodnom razdoblju. Mala nepažnja imala je velike posljedice, i to materijalne prirode.

ŠKORPIJA (23.10 - 22.11)
Vašu pažnju privlače ukućani i dom. Razmišljate o tome kako poboljšati uvjete života. Hoćete li napraviti veliko pospremanje ili kupiti novi namještaj - još uvijek se ne zna.
BLIZANCI (21.05 - 20.06) Paše vam boemska atmosfera i spontanost. Želite se opustiti i uživati, te izbjeći osobe koje bi samo promatrale i ogovarale. Zato ćete pokušati pronaći društvo u kojem ćete se osjećati ugodno.

STRIJELAC (23.11 - 20.12)
I dalje ste u top formi, barem kada je posao u pitanju. Svjesni ste ciljeva i ne odustajete od realizacije. Ono što vam posebno paše je osjećaj da sve možete raditi slobodno i da vas niko sa strane u tome ne sputava.

RAK (21.06 - 20.07)
Činite sve da na pravi način budete kreativni. To se prije svega odnosi na umjetnički orijentirane pripadnike znaka. Osjećate snažnu privlačnost prema nekome. Situacija je specifična.

JARAC (21.12 - 19.01)
Kontrolirate svoju senzualnost. Potiskujete napetost u ljubavnom životu jer nailazite na izvjesna emotivna ograničenja. Nije ni čudo kad ste preosjetljivi i kad s partnerom komunicirate na neodgovarajući način.

LAV (21.07 - 21.08)
Moguće su teškoće prilikom uspostavljanja kontakata. Niste u stanju objasniti neke svoje ideje i postupke. Važno je shvatiti da problemi dolaze isključivo s vaše strane. Situacija može biti pomalo mučna.

VODOLIJA (20.01 - 18.02)
Budite realni i ne zanosite se, barem ne ovih dana. Aktivnosti svedite na razumnu mjeru, odmarajte se i družite se s ugodnim osobama. Imunitet je slab, a sklonost prehladama očigledna. Jeste li se vakcinisali protiv gripe?

Posao: Imat ćete neobične i zagonetne ideje i nastojat ćete ih unositi u svoj svakodnevni rad. Ako se bavite kreatvnom djelatnošću, vjerovatno ćete ovih dana doći do nekih potpuno novih rješenja.

Ljubav: Bit ćete razapeti između težnje za samoćom i bučnih zabava s društvom kojih neće nedostajati.

Zdravlje: Samo umjerenim načinom života možete dobro funkcionisati. To je lako reći, ali ne i učiniti. Griješite što ne razmišljate drugačije.

DJEVICA (22.08 - 22.09) Ovih dana Djevice su zaokupljene poslom i zdravljem. Ukoliko se pojavi problem u obliku bolesti, ne preuveličavajte ga, već poduzmite nešto konkretno. Hipohondrični stav neće vam pomoći.

RIBE (19.02 - 20.03)
Ljudi iz vašeg okruženja misle da se čudno ponašate. Partner se slaže s time i smatra da ste bezrazložno neugodni i selektivni. Iako vam pokušava ukazati na pogreške, u tome neće uspjeti.

Copyright ©Europa Magazine, 2006 | DS Design | All Rights Reserved